Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

TE REJA

Me rastin e 45 vjetorit të themelimit, Universiteti “Fan S. Noli” Korçë organizoi nje eveniment festiv me gjithe IAL-et në vend. U_POLIS u...

Forum Urban

Në datën 24 Nëntor, ora 15:00, POLIS zhvilloi zgjedhjet e senatit akademik, në zbatim të ligjit për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në...

Event

Në datën 8 dhjetor 2016, ora 10:00, Qendra Art Kontakt do të zhvillojë në ambjentet e Universitetit POLIS konferencën mbi “Identifikimin dhe...

Nderkombetarizimi

Lidhje dhe Partneritete

Universiteti POLIS ka njё angazhim tё konsiderueshёm ndaj shkёmbimit ndёrkombёtar. U_POLIS ёshtё Universiteti i parё shqiptar nёnshkrues zyrtar...

Lexo me shume...

 

porno
porno izle sikis izle porno