Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Event

Text Resize

-A A +A

Departamenti i Inxhinierisë së Ndërtimit i Universitetit POLIS antarësohet në Rrjetin e Shkollave Evropiane të Inxhinierisë së Ndërtimit EUCEET – European Civil Engineering Education and Training Association, ku bëjne pjesë disa prej universitetev

Ditën e Enjte, më datë 16 Nëntor, ora 13:00, në ambientet e Universitetit POLIS (Auditori C1) do të zhvillohet BIM – Building Information Modeling Conference, e organizuar nga Graphisoft dhe archiEDU, Kosovë.

Ditën e premte, më datë 3 nëntor, në ambientet e Unviersitetit POLIS u organizua party “Shifna n` garazh 2”, party i përvitshëm për mirëseardhjen e studentëve të rinj, një nismë kjo e Përfaqësisë Studentore.

Ditën e shtunë, më datë 4 nëntor, u zhvillua në Durrës takimi i përvitshëm i Forumit të Pavarur të Rektorëve, një nismë fillimisht e iniciuar nga Rektori i U-Polis, Prof.

Shkolla e Arkitekturës në Universitetin POLIS i bashkohet iniciativës së FAU Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanizmit në Universitetin Politeknik të Tiranës dhe shkollave të tjera të Arkitekturës.

Në kuadër të Festivalit Mjedisor EFFA 2017, ditën e premte dt. 27 Tetor ora 12:00, në ambjentet e Universitetit POLIS do te shfaqet filmi francez “Longyearbyen, a bipolar city” (57').
 
Viti i ri akademik 2017 - 2018 filloi sot në POLIS!
 
Promovimi i librit “Qytete për Njerëzit” nga Ark. Jan Gehl është përkthyer në 37 gjuhë të botës dhe tashmë vjen edhe në shqip. Përkthimi është realizuar nga Ekipi POLIS_PRESS. 
Dear participants of ENHR Conference 2017
Dear honorable guests, friends and partners,
 

Rrjeti i gjërë i partnerëve ndërkombëtarë dhe përfshirja e lartë e POLIS në programet dhe projektet ndërkombëtare kanë qenë pjesë e rëndësishme në arritjen e mobilitetit të studentëve dhe dhe stafit të Universitetit POLIS.

bodrum escort