Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A

Biblioteka universitare POLIS, mbeshtet studentët nëpërmjet shkëmbimit të informacionit, mjediseve të hapura , dhe krijimin e një mjedisi gjithëpërfshirës për të gjithë përdoruesit dhe stafin.
Misioni i Biblio_POLIS

Programi i workshopit ndërkombëtar PhD nga Unife+POLIS në Ferrara, Itali

Mund të gjeni programin në linkun më poshtë:

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në dy leksione të hapura të organizuara nga Universiteti POLIS me Prof.

Universiteti POLIS ju uron

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!

Suksese në 2018!
 

Universiteti POLIS, ju fton të bëheni pjesë e komunitetit të tij bashkëkohor dhe avangard në fushën e arsimit të lartë kombëtar dhe më gjerë.
 
bodrum escort