Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2017!

Text Resize

-A A +A

Universiteti POLIS ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2017!

Qoftë një vit i sukseseve dhe mirëqenies, i arritjeve të reja në punë, i lumturisë dhe vetëbesimit në të ardhmen.

Ju urojmë shëndet dhe forcë për t'u përballur me sfidat e reja.

Kalofshit pushime të gëzuara!

bodrum escort