Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Mbrojtja Përfundimtare e Doktoraturës

Text Resize

-A A +A
Kemi kënaqësinë të njoftojmë se Universiteti POLIS dhe Universiteti i Ferraras organizojnë Mbrojtjen Përfundimtare të Doktoraturës për brezin e parë të kandidatëve të Doktoraturës Ndërkombëtare në Arkitekturë dhe Planifikim Urban (IDAUP) në datë 24 Prill 2017, pranë Universitetit POLIS.
 
Komisioni Ndërkombëtar i vlerësimit përbëhet nga Prof. Besnik Aliaj, POLIS University; Prof. Nicola Marzot, Università di Ferrara; Prof. Alessandra Battisti, Università di Roma “La Sapienza”; Prof. Michelangelo Russo, Università di Napoli “Federico II”; Prof. Sara Favargiotti, Università di Trento.
 
Kandidatët e që do të mbrojnë tezën e tyre të doktoraturës janë: Sonia Jojiç, Egla Luca, Roberto Pasini, Saimir Kristo, Joana Dhiamandi.
 
 
 
Dates: 
E mërkurë, April 19, 2017 - 15:45
bodrum escort