Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

BIM CONFERENCE

Text Resize

-A A +A

Ditën e Enjte, më datë 16 Nëntor, ora 13:00, në ambientet e Universitetit POLIS (Auditori C1) do të zhvillohet BIM – Building Information Modeling Conference, e organizuar nga Graphisoft dhe archiEDU, Kosovë.
Ky aktivitet u drejtohet të gjithë arkitektëve, dizajnerave, inxhinieriëve, si dhe studentëve të cilët duan të zhvillojnë njohuritë e tyre mbi teknologjinë BIM dhe aplikimin e saj.

Në vijim keni axhenden e konferencës si dhe më shumë informacion mund të gjeni në: https://www.archiedu.com/ngjarjet/bim-conference-tirana  / https://www.youtube.com/watch?v=vxOFY3obKnU

AGENDA, TIRANË

13:00 - 13:30 - Registration

13:30 - 13:35 - KEYNOTE
Zsolt Ivanovics, “hiCAD” Novi Sad

13:35 - 13:40 - archiEDU | Your Local BIM Partner
Bledion Baraliu, “archiEDU” Prishtina

13:40 - 14:00 - Global BIM
Laszlo Toke, “GRAPHISOFT” Budapest

14:00 - 14:30 - The BIM lifecycle
Zsolt Ivanovics, “hiCAD” Novi Sad

14:30 - 14:45 - Coffe Break
-

14:45 - 15:35 - BIM Tools and workflows in ARCHICAD
Gordana Radonic, “GRAPHISOFT” Budapest

15:35 - 15:50 - BIM is here
Freskim Sylejmani, “archiEDU” Prishtina

15:50 - 16:30 - Cocktail

 

Jeni të mirëpritur!

Dates: 
E martë, November 14, 2017 - 08:30
bodrum escort