Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Shërbime Logjistike

Text Resize

-A A +A

Infrastruktura moderne e Universitetit POLIS ёshtё konceptuar edhe si njё Qendёr Konferencash. Prezenca e njё numri tё madh sallash per takime, workshope, ekspozita dhe konferenca; kombinuar kjo edhe me sherbimet e bar-kantinёs panoramike “MoTown”, inkurajojnё mjaft institucione qё tё pёrdorin infrastrukturёn e U_POLIS pёr evenimente tё rёndёsishme lokale dhe ndёrkombёtare.

Departamenti i Shёrbimeve dhe administrata mbёshtetёse nё POLIS, janё gjithmonё tё gatshme, jo vetёm pёr tё garantuar mbarёvajtjen e proçesit akademik - kёrkimor nё POLIS por edhe pёr tё dhёnё sherbime tё tretёve, sipas kёrkesave dhe nevojave tё tyre, tё cilat kanё lidhje edhe me objektivat e universitetit, duke gjeneruar tё ardhura qё shkojnё nё mbёshtetje tё misionit tё POLIS.

Kontakt: sherbime_logjistike@universitetipolis.edu.al

 

 

video: 
POLIS University
bodrum escort