Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Video Galeri

Text Resize

-A A +A
Universiteti POLIS
Universiteti POLIS

Official TV Ad 2012

Master Shkencore ne U_POLIS
Master Shkencore ne U_POLIS
Master Part Time Ne U_POLIS
Master Part Time Ne U_POLIS

“Part-time do tё thotё: Studime me kohё tё pjesshme dhe pa shkёputje nga puna, nё fund-jave, nga e Pr

Polis during the day
Polis during the day
Ordinary Day at POLIS
Ordinary Day at POLIS
Goodmorning at POLIS
Goodmorning at POLIS
[Re]appropriation
[Re]appropriation
Laugh @ Polis
Laugh @ Polis
Arch_House fun
Arch_House fun
bodrum escort