Bordi i Administrimit

Bordi i Administrimit

Anetaret e Bordi Administrimit
Sotir Dhamo (Kryetar)
Gazmend Haxhia
Dritan Shutina
Floreta Aliaj
Thoma Thomai

—————————————-

Anjeza Dajzmaili
Koordinatore e Zyres Juridike dhe Sekretarise 
E-mail: anjeza_dajzmaili@universitetipolis.edu.al
Cel: 00355 (0)69 7025020

Universiteti POLIS
Shkolla Ndërkombëtare e Arkitekturës dhe Politikave të Zhvillimit Urban
International School of Architecture and Urban Development Policies

Adresa: Rr. Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5, Kashar
Kodi Postar 1051, Kutia Postare 2995, Tirana, Albania
Tel:+ 355.(0) 4  240 74 20 / 240 74 21; 
Fax:+ 355.(0)4 240 74 22
Web: www.universitetipolis.edu.al